Dr. Wietske de Jong-Kumru
+31 6 30263917
wietske@studentenpastoraat010.nl
www.linkedin.com/in/wietskedejongkumru

Hoe gaat het nu met jou? Over studeren en je weg vinden
Je identiteit is niet iets wat je hebt, maar iets wat je steeds ontwikkelt. Als student komt er heel veel op je af. Je zit niet meer op de middelbare school. Nu komt het erop aan. Hoe vind je je plek in de wereld om je heen? Wat en wie ga je worden? Wat verwachten anderen van je? Wat verwacht je van jezelf?
Jij bent als student meer dan je studieprestaties. Wie je bent, dat hangt niet af van hoe succesvol je bent. Of je studie nu op rolletjes loopt, of moeizaam gaat: hoe gaat het nu met jou? Zit je goed in je vel? Heb je last van stress? Kun je genieten van het leven? Hoe ga je om met veranderingen en tegenslagen?
Terwijl je studeert, leer je jezelf steeds beter kennen. Je komt jezelf tegen en je botst op anderen. Je ontdekt nieuwe dingen. Misschien verwonder je je over jezelf of loop je ergens tegenaan. Je krijgt steeds meer rollen, thuis, in relaties, op de hogeschool, op stage of op werk. Je maakt ook steeds meer mee. Zo word je gevormd.
Soms lukt het niet daarbij snel en efficiënt je weg te vinden door je studie of carrière, in de liefde of bij familie. Je loopt met vragen of twijfels rond, of je zou gewoon eens verder willen denken of praten over wat je bezighoudt. Je kunt bij mij terecht voor een gesprek, bel of mail me, spreek me aan.

Wie ben ik?
Ik ben Wietske de Jong-Kumru. Ik heb theologie gestudeerd aan de Protestantse Theologische Universiteit in Kampen en aan de Humboldt Universiteit in Berlijn. Ik heb een promotiestudie gedaan in Leiden en Amsterdam en ik ben gespecialiseerd in religie – gender – dialoog – cultuur.
Mijn werk als spiritueel counselor geeft mij de kans om wat rust te brengen in de hectische studietijd. Zo kan ik met studenten stil staan bij wat echt belangrijk is voor hen, nu en voor de toekomst. Ik bied graag een rustpunt op de route van het studentenbestaan, een moment om op te laden.

Wat biedt het Studentenpastoraat 010?
Je kunt bij mij terecht voor gesprekken. Je kunt ook deelnemen aan andere activiteiten van het team van Studentenpastoraat 010. Je vindt ons aanbod van o.a. loopbaanworkshops, verliesverwerkingsgroepen en teamtrainingen elders op deze website. Houd deze website in de gaten voor ons actuele aanbod.