Spiritueel counselor Rob van Waarde

Dr. Rob van Waarde
+31 6 41935997
rob@studentenpastoraat010.nl
Skype: robvanwaarde
www.linkedin.com/in/robvanwaarde

 

Lees het interview in Erasmus Magazine

Lees ook het interview in het Reformatorisch dagblad

Bekijk op YouTube wat het Studentenpastoraat voor jou kan betekenen.

‘Studeren aan een universiteit is een intense periode die veel kansen biedt. Binnen een studierichting maak je op een heel andere manier kennis met jezélf. Je persoonlijkheid krijgt meer en meer vorm. Je doet meer kennis op en maakt je vaardigheden eigen. Misschien denk je er weleens aan dat je wat breder naar jezelf en naar het leven zou willen kijken. Er komen vragen boven als: Wat heeft nu werkelijk betekenis in mijn leven? Waar denk ik dat mensen respect voor hebben in mij als mens? Waar heb ík respect voor? Welke bronnen geven mij inspiratie? Geloof ik (in) Iets of ben ik daar écht helemaal niet mee bezig of juist wel? Wat stoort me in de ander en waarom?

What’s in it for you?

Nu zijn er de online activiteiten van het Studentenpastoraat 010. Maar je kunt me ook appen of bellen op 06 419 359 97 of per mail bereiken rob@studentenpastoraat010.nl. We kunnen het over levensvragen hebben en over zakelijke dingen als hoe vergroot én onderhoud ik m’n netwerk. Of van gedachten wisselen over het met elkaar events organiseren. Events die je antwoorden aanreiken op de vragen die je als student en als mens hebt. We kunnen gesprekken aangaan met mensen die je niet als vanzelf tegenkomt. Geslaagde zakenmensen of juist mensen die zich in de maatschappij ‘ongepast’ gedragen. Alles is bespreekbaar.

Aangenaam!

Je wilt natuurlijk wel weten met wie je in gesprek gaat :). Aangenaam! Rob van Waarde, studie scheikunde aan de Universiteit van Amsterdam en studie theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit van Amsterdam. Gepromoveerd op faith-based werksoorten: exposure bevordert empowerment, verdieping van spiritualiteit en professionele indentiteit in je werk. Schreef als co-auteur Zo wordt het spel gespeeld over empowerment en samen een community vormen. Van mijn hand verscheen in september 2017 Oog in oog, een missiologische studie naar de betekenis van de exposurebenadering in de stedelijke context.

Ik ben studentenpastor omdat ik belangstelling heb voor de persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen. Speciaal jongeren die volop bezig zijn met hun studie. Voor mij hebben de jaren aan de universiteit bijgedragen aan wie ik nu ben. Studievrienden zijn nog steeds een belangrijke schakel in mijn netwerk. Ik ervaar dat wat we opbouwen in onze studieperiode sterk blijkt te zijn en nog steeds bijzonder waardevol.

‘Bright conversations’: drop in for a conversation twice a day 7/7. Or book a 1 hour conversation

For a good conversation about motivation, family, discipline, anxieties, stress and living together in student houses. Contact us daily 4-6 and 8-10 pm, including weekends, by phone 010 3117026.
 You can also book a 1 hour conversation at other hours via email vanwaarde@eur.nl

Teamtraining (voor besturen van verenigingen en stichtingen)

Denken en handelen als een team is een verrijking voor altijd. Je leert omgaan met jullie onderlinge persoonlijke verschillen en ze te benutten en er samen door te groeien. Teamtrainingen worden altijd op maat afgestemd. Afhankelijk van jullie behoefte richten we op, bijvoorbeeld, communicatie, conflicthantering of visieontwikkeling. Wil je meer informatie of een afspraak zie de contactgegevens bovenaan deze pagina.

Team Training (for boards or committees)

Learning to think and act as a team is an assett for life. You will learn how to deal with personal differences and use them to grow collectively. Team trainings are always customized. Depending on your demand we will focus on, for instance, communication, conflict management or vision development. For more information or an appointment see contact details on top of the page.