Event details
Date: 15 augustus 2019
Location: Tussen Hemel & Aarde
Address: Jan Luykenstraat 12 Rotterdam
Website: https://nl-nl.facebook.com/IZBpassievoormissie/posts/1726929437351641

Midden in de levendige en multi-etnische wijk Spangen in Rotterdam-West en op een steenworp afstand van Metrostation Marconiplein staat Tussen Hemel & Aarde.
Sinds 2015 zijn we gestart met project ‘Wonen met een missie’. Hierin vragen we jongeren lid te worden van de geloofsgemeenschap en we dagen hen uit zich in te zetten voor de wijk.

De woongemeenschap boven Tussen Hemel & Aarde is een plek waar jongeren wonen die iets willen betekenen voor Geloven in Spangen en de buurt waarin ze wonen. Dit prachtige initiatief is opgestart door Geloven in Spangen i.s.m. woningbouwcorporatie Woonstad Rotterdam. De bewoners van Tussen Hemel & Aarde zijn stagiaires, christelijke studenten en werkende jongeren. Ze delen een woning waarin ze allemaal hun eigen kamer hebben. Ze zetten zich in voor het welzijn van de buurt door er te wonen, gastvrij te zijn en hun leven te delen met anderen. Ook ondersteunen ze door bijvoorbeeld buurtbarbecues te organiseren of door mee te helpen bij de andere activiteiten van Geloven in Spangen.

Wil je contact opnemen met Tussen Hemel & Aarde?
Mail dan naar tussenhemelenaarde[at]geloveninspangen[dot]nl of bel met 06-48127768.

Welkom in het café op donderdag tussen 12-17 uur. Kijk ook even op de FB-pagina van Geloven in Spangen en op de FB-pagina Tussen Hemel & Aarde.


Event location


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here