Event details
Date: 10 november 2020
Location: Arminiuskerk
Address: Museumpark 3 Rotterdam
Website: https://rotterdam.remonstranten.nl

Hoe zou het leven na de dood eruit (kunnen) zien? Voor wie daar benieuwd naar is kan deze film daar mogelijk meer inzicht in geven. What Dreams May Come is voor veel mensen een bron van troost gebleken!

Het verhaal: Door de dood van hun kinderen Marie en Ian in een auto-ongeluk, krijgen Dr. Chris Nielsen en zijn vrouw Annie een zware klap. Vooral Annie heeft het erg moeilijk met het verlies. Vier jaar later lijkt het echtpaar de draad weer redelijk opgepakt te hebben, maar dan komt Chris eveneens te overlijden bij een verkeersongeval waar hij de slachtoffers wilde komen helpen. Aangekomen in de hemel ontmoet hij Albert, die daar een rol lijkt te hebben als begeleider van verloren zielen. Hij ontdekt dat de hemel nog opmerkelijker is dan hij ooit had kunnen denken. De dood van Chris is echter de druppel voor Annie, die een einde aan haar leven maakt. Na haar sterven ervaart zij aanvankelijk een benarde bewustzijnstoestand, waaruit Chris haar helpt te bevrijden.

Dr. Koen Holtzapffel – remonstrants predikant, dr. Amber de Rooij – psycholoog en drs. Jethro Zevenbergen – voorzitter kerkenraad Remonstranten Rotterdam begeleiden de filmavond. Na afloop van de film wisselen we van gedachten over onze belevingen.

In verband met het coronabeleid vragen we je je van te voren op te geven: administratie@remonstrantenrotterdam.nl en kijk voor het laatste nieuws op rotterdam.remonstranten.nl 


Event location


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here