Event details
Date: 21 augustus 2018
Location: Campus Woudestein
Address: Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA Rotterdam
Event: https://www.eur.nl/over-de-eur/eurekaweek

Het Studentenpastoraat 010 is ook dit jaar aanwezig tijdens de informatiemarkt van 10 – 17u. Laat je verrassen door de activiteiten van een aantal kerken in Rotterdam. Kom langs op dinsdag 21 augustus bij onze stand!

De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 20 tot en met 23 augustus. Ga jij vanaf september 2018 studeren aan de EUR, dan ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie over het programma, slaapplekken en het studentenleven. Uiteraard kun je je hier ook inschrijven voor deze geweldige week!

Daarnaast vind je op deze website ook informatie voor ouders, Rotterdamse studenten die zich willen inzetten om deze week tot een succes te maken of bedrijven die geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden die de Eurekaweek te bieden heeft.

Dit jaar is het thema van de Eurekaweek ‘Reach for the skyline’. Dit thema is enerzijds gefocust op de herkenbare skyline van Rotterdam; een internationale wereldstad waar succes en een nuchtere mentaliteit samenkomen. Daarnaast willen wij met dit thema de nadruk leggen op grenzeloze motivatie, het bereiken van je doelen en alle mogelijkheden die Rotterdam te bieden heeft. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam worden studenten namelijk aangemoedigd om altijd het beste uit zichzelf te halen en net een stapje extra te zetten.

Bron: website Eurekaweek


Event location


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here