Event details
Date: 13 juli 2021
Location: Credokerk
Address: Scherpenhoek 5 Rotterdam Zuid
Website: http://www.wijkgemeenteslinge.nl/homepagina

Op dinsdag 8 juni 2021 van 14.00 – 15.30 uur beginnen we weer met gespreksgroepen in onze wijkgemeente. Voordat de Corona-pandemie uitbrak was er al een mooie traditie opgebouwd van verschillende activiteiten. Eén van die activiteiten was “Een Goed Gesprek”. Deze activiteit was voortgekomen uit het startweekend in de Credokerk in 2018. Daarna hebben we deze activiteit voortgezet en nu veel mensen inmiddels gevaccineerd zijn en er weer meer mogelijk is, willen we weer met deze activiteit starten.

Hoe? Wat? Waar?
We gaan in de Credokerk met elkaar in gesprek over Vrouwen en mannen in Verzet. Dit zal het thema zijn voor de eerste twee bijeenkomsten. De eerste keer op dinsdag 8 juni en de tweede keer op dinsdag 13 juli. De eerste keer gaat ons gesprek over de Joodse vrouw Etty Hillesum. Wie was zij en hoe heeft zij verzet geboden tegen het Naziregime in de Tweede Wereldoorlog?

Wie aan dit gesprek mee wil doen in de Credokerk is hartelijk welkom. Als je mee wilt doen, maar niet naar de Credokerk kunt komen, kun je het gesprek toch volgen of terugkijken via kerkdienstgemist op het kanaal van de Credokerk. Je kunt daar ook de kerkdiensten op zondag meebeleven.

Wil je aanwezig zijn bij het gesprek in de Credokerk dan is aanmelden verplicht. Als je je aanmeldt vóór 1 juni dan krijg je van te voren een document thuis bezorgd of via email met voorbereidende informatie over het onderwerp.

Je kunt je opgeven door te bellen of een email te sturen naar Fokje Wierdsma: 06 44216517 of fwierdsma@gmail.com ook als je er alleen op 8 juni of alleen op 13 juli bij kunt zijn

Hartelijke groet,
ds. Fokje Wierdsma


Event location


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here