Event details
Date: 14 juni 2021
Location: Klooster Nieuw Sion
Address: Vulikerweg 6 Diepenveen
Website: https://www.truetickets.nl/e/14519/klooster-nieuw-sion-driedaagse-stilteretraite-diepenveen

Ieder mens is een pelgrim op de eigen levensweg: een wegzoeker, een zinzoeker, misschien een Godzoeker. Wie zou niet wat graag een rustpunt in zichzelf vinden en een beter zicht op een zinvol leven in onze complexe, hectische wereld? De Geest van de Allerhoogste staat ons te allen tijde bij op onze zoektocht. Maar merken we dat in het dagelijks leven wel op?

Een paar dagen leven in zo’n dagritme schept ruimte om het verlangen in de diepere lagen van ons wezen te horen. Iedere mens heeft dat verlangen en elke deelnemer zal eigen ervaringen gewaarworden, gedragen door de heilzame verbondenheid binnen de retraitegroep.

Een meerdaagse stilteretraite – van 14 (ca 11u) tot en met 16 juni 2021 (ca 16u) – is een uitgelezen gelegenheid om het eigen innerlijk leven aandacht te geven. Klooster Nieuw Sion is daar een goede plek voor, omdat er stilte heerst, het gebed van de monniken nog voelbaar ‘in de muren zit’ en omdat er nog steeds viermaal daags een getijdengebed gebeden wordt door een getijdengemeenschap.

Wil je meer weten en/of je aanmelden, vind de informatie op de website van Nieuw Sion


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here